AMSTERDAM - Yolanthes pikante rollenspel, de duivelskus van Patricia en Connie, dochter Hazes wil een baby en Adam Curry wil trouwen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Story strikte Yolanthe Sneijder-Cabau voor een reportage. Acht pagina’s lang mag Yo vertellen over haar heerlijke levenje met voetballer Wesley. Op de een of andere manier lijkt het alsof ze toneelspeelt. Zo zegt ze dat ze voor Wes meer thuisblijft, omdat hij haar graag in de buurt heeft. Zij regelt het huishouden, Wesley mag de leuke plannetjes bedenken.

'Wesley is de man in huis', kweelt ze aanstellerig. Terwijl iedereen weet dat ze een gewiekst type is, dat precies krijgt wat ze wil. Nou ja, misschien heeft ze dat op deze manier ook. Lekker luxe leven, creditcards, vakanties en af en toe een klusje voor tv. Er zijn zat meiden die het met minder moeten doen.

Yes I do (not)

De scheiding is sinds vorig jaar rond, dus Adam Curry heeft de handen vrij voor een nieuw huwelijk. De DJ verliet Patricia Paay voor de veel jongere Micky Hoogendijk, soapie uit GTST. Halsoverkop vertrokken de twee naar de VS, Patricia in tranen achterlatend. Die maakte alle stadia van verwerking mee: boos, verdrietig, woedend, giftig.

Maar nu doet het haar niks meer, zegt ze. Op de mededeling dat Adam met Micky gaat trouwen, haalt ze haar schouders op. Dochter Christina is wel blij, maar ook al krijgt Patricia een uitnodiging, ze gaat mooi niet, kattekopt ze wel nog even in Story.

Tasjes en bellen

Privé bladert eindeloos door 10 jaar garderobe van Máxima. Leuk detail is dat ze uitzochten wat de accessoires van de prinses kosten. Zo heeft ze oranje pegel-oorbellen van nog geen 3 tientjes, bloembellen van 60 euro maar ook een stenen ketting met veters van Natan van bijna 500 euro.

Tasjes van Chanel zijn er in wit, zwart en grijs (1000 à 2000 euro), een klein roze exemplaartje van 200 euro en een duurdere Delvaux van 2150,-. Máxima heeft schoenmaat 42, maar kan prima slagen. Drie paar Louboutins, bruine Chloés van ruim 400 euro en beige Sergio Rossi’s van ruim 850 euro staan naast elkaar in de Wassenaarse walk-in closet.

Mooi, rijk en ongelukkig

Heidi Klum is het über-fotomodel. Lang, blond, prachtig, rijk en succesvol. En een spannende man: zanger Seal, met zijn gehavende gezicht. Helaas is het huwelijk voorbij, meldt Privé. Seal zou vreemdgaan en alleen maar feesten.

Ze hebben heel wat te verdelen: 4 kinderen, enkele villa’s en 50 miljoen euro. Heidi is rijker dan Seal, maar hij harkt ook 3 miljoen per jaar binnen. Dat wordt vast vechten geblazen. Zo zie je maar: zelfs de grootste, rijkste en mooiste sterren belanden in een ordinaire vechtscheiding om centen en kids.

Duivelskus

Haaay! Daar was Patricia Paay weer. Met de lipjes getuit en de borstjes vooruit zat ze bij de zangclub van Gordon, the Los Angeles Voices. Gemaakt lachend poseerde ze met 'fans' voor de foto. Toen ze Connie Breukhoven in het vizier kreeg, schoot deze roem haar even naar haar geföhne bol.

Ze stevende er op af en zoende Connie spontaan op de wang. Maar daar was de andere diva niet van gediend, weet Party. Huiverend diensde Connie terug en haar assistent sprong snel voor Patricia. Connie weigerde ook bot om met Patricia op de foto te gaan. La Paay droop teleurgesteld af. Wij zijn niet per se fan van Connie, maar om overvallen te worden door een hysterische klapzoenende Patricia, daar zouden wij ook van verstijven.

Nieuwe Nick

De dochter van André en Rachel Hazes, Roxeanne, heeft een nieuw vriendje. Moeder Rachel is blij, de vorige schoonzoon vond ze niets: 'Ik heb er geen traan om gelaten.' Roxeanne en de nieuwe Nick zijn een half jaar samen en Rox heeft wilde plannen, weet Story. De Hazes-dochter wil voor haar 20e moeder worden (ze is 19).

'Nu ik de man van mijn dromen heb gevonden, kan ik die wens in vervulling laten gaan', juicht ze. Ai, weet Nick dit wel? En wil Nick dit ook? Of is hij een 'male golddigger' en is hij uit op de miljoenen van het Hazes-imperium? Die hij zich - net als een voetbalvrouw - kan toe-eigenen door een baby te maken.