AMSTERDAM - Scarlett Johansson heeft al vijf maanden een relatie met Nate Naylor.

De actrice heeft de afgelopen tijd geprobeerd om haar nieuwe liefde geheim te houden, weet het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De actrice en de 38-jarige reclameman werden eerder deze maand voor het eerst samen gezien. Onlangs is het stel arm in arm op de gevoelige plaat vastgelegd. "Ze willen hun relatie heel graag privé houden", verklapt een bron.

Actrice

De nieuwe vriend van Scarlett Johansson viel eerder als een blok voor een beroemdheid. Nate Naylor had een korte relatie met actrice Kristen Johnston, bekend van 3rd Rock from the Sun. Dat schrijft People, dat de belangrijkste wetenswaardigheden over Scarletts nieuwe aanwinst op een rijtje heeft gezet.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift heeft Naylor een oog voor gewaagde kunst. Zijn blog staat vol met provocatieve tekeningen en foto's van schaars geklede vrouwen, geraamtes, grizzlyberen en meer. Zijn vrienden zijn erg lovend over hem. Zowel over zijn werk, hij zit in de reclame, als over zijn uiterlijk. Een collega noemt Naylor "de mooiste man die ik ooit heb gezien."

Sean Penn

Het is voor het eerst dat de 27-jarige actrice een serieuze relatie aangaat sinds de breuk met de 24 jaar oudere acteur Sean Penn.

Ze gingen vorig jaar na een relatie van een halfjaar uit elkaar. Scarlett was eerder getrouwd met acteur Ryan Reynolds. De twee maakten in 2010 bekend dat ze na twee jaar een punt zetten achter hun huwelijk.