LOS ANGELES - Nicki Minaj is niet snel tevreden. Us Weekly onthult de extreme eisen die de vrouwelijke mc, bekend van de hits Super Bass en Moment 4 Life, stelt voorafgaand aan haar optredens.

Backstage wordt een zeer ruim assortiment aan eten voor de rapster klaargezet.

Zo wil Nicki onder meer 24 flesjes water hebben, alleen van het merk Dasani, waarvan er 12 op kamertemperatuur moeten zijn en de andere 12 ijskoud.

Belgische wafels

Verder eist ze 3 bakjes met 12 gefrituurde kippenvleugeltjes (andere onderdelen van de vogel zijn verboden), een fruitschaal, Red Bull, een kaasplankje, salade met tomaten, 3 pakjes kauwgom, groene olijven, vetvrije crackers, komkommer, tonijnstukjes op water van het merk Bumble Bee, Belgische wafels, bijna 4 liter limonade en een selectie aan fruitsappen.

Het lijkt allemaal wat veel, maar de hiphop-ster heeft dan ook een behoorlijke club beveiligers, visagisten en andere medewerkers te voeden.

Naast eten verwacht de diva trouwens ook 2 dozijn roze of witte rozen, kaarsen die ruiken naar zoete gebakjes, contactlenzen (met een doosje) en een luchtbevochtiger in haar kleedkamer.