AMSTERDAM - Leslie Carter was verslaafd aan medicijnen. Volgens ingewijden vermoeden familieleden dat de zus van Aaron en Nick Carter is overleden aan een overdosis.

Leslie stierf dinsdag op 25-jarige leeftijd.

Carter zou onlangs naar New York zijn verhuisd om in het bijzijn van haar familie af te kicken. Familieleden hadden haar een uur alleen gelaten, waarna ze bewusteloos werd gevonden. Ze was verslaafd aan de angstremmer Xanax, weet de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Nick Carter heeft laten weten dat de dood van zijn zus geen gevolgen heeft voor zijn solotoer. "Optreden werkt zuiverend voor mij", laat de 32-jarige Backstreet Boy weten via Facebook. "Ik draag de rest van mijn toer op aan mijn zus omdat ze me graag zag optreden."

Aaron stopt wel tijdelijk met The Fantasticks, waarmee hij momenteel op Broadway te zien is. "Ik breng nu mijn tijd door met mijn familie", laat de 24-jarige zanger weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Leslie was eerder samen met haar twee broers en zussen Angel en Bobbie Jean te zien in de realitysoap House of Carters. Net als haar broers was ze actief in de muziekwereld, zo bracht ze voor de film Shrek de single Like Wow uit. Ze was getrouwd en laat een dochter van tien maanden achter.