LOS ANGELES - Katie Price vindt het jammer dat haar ex-man Peter Andre heeft gezegd dat zij hem graag terug wil.

Dat schrijft Contactmusic.

Peter Andre vertelde onlangs in een interview dat de twee op een hele gespannen manier met elkaar omgaan, omdat hij weigerde om weer bij Katie terug te komen.

Volgens de zangeres klopt dit verhaal van geen kant. Katie vertelt namelijk dat ze het alleen maar hebben gehad over hoe het zou zijn geweest als het koppel niet uit elkaar zou zijn gegaan.

Op haar eigen blog schrijft Katie: "Was ik er kapot van toen we uit elkaar gingen? Ja. Ben ik er overheen? Ja, dat ben ik al een heel tijdje.

Ik wil niet meer met hem zijn en hij niet meer met mij." Het model schrijft ook dat ze het er over hebben gehad om weer bij elkaar te komen. "Ik dacht alleen dat het niet hele serieuze gesprekken waren."

Dankbaar

Katie zegt wel heel dankbaar te zijn voor haar huwelijk met Peter, omdat het haar twee kinderen heeft opgeleverd: Junior (6) en Princess Tiaamii (4). De 33-jarige Price zegt soms wel te denken dat het voor de kinderen beter zou zijn als zij en Peter nog bij elkaar waren.

Price heeft nog wel een verzoekje voor haar ex. "Ik hoop dat hij, net als ik, de kinderen uit de publiciteit houdt. Ook hoop ik dat we ooit vrienden kunnen zijn voor de kinderen", zegt Katie. Het koppel scheidde in 2009.