LOS ANGELES - Justin Bieber heeft zich verontschuldigd voor het onlangs negeren van een groep fans op een vliegveld in Frankrijk.

Het Amerikaanse tieneridool zegt dat hij slechts wilde ontkomen aan een horde paparazzi en daardoor de fans over het hoofd zag.

Bieber, die het afgelopen weekeinde de Nrj Music Awards bijwoonde, arriveerde maandag op het vliegveld van Nice om terug te vliegen naar de VS, toen hij tijdens het inchecken werd omringd door de horde fotografen.

Vanwege hun opdringerige gedrag voelde Bieber zich genoodzaakt om een een sprintje te trekken richting de vertreklounge, waarbij hij een groep fans volledig over het hoofd zag en hen zwaar teleurgesteld achterliet.

Beelden

Videobeelden van het incident zijn sindsdien op internet opgedoken, maar de 17-jarige superster dringt erop aan dat hij nooit expres zijn jonge volgers van streek zou brengen.

In een serie posts op Twitter verklaart hij: "Laatste op het vliegveld werd ik omsingeld door 20 paparazzi’s. Ik hou niet van kleine ruimtes en ik wilde alleen maar zo snel mogelijk naar het vliegtuig en begon te rennen. Er is een video waarop je mij voorbij een groep fans ziet rennen, de 20 paps aan de andere kant zie je helaas niet."

Hij vervolgt: "Ik zou nooit expres langs mijn fans rennen. Voor diegenen die het maandag overkwam, zeg ik sorry. Ik weet dat mijn fans mijn alles zijn en ik ken mijn verantwoordelijkheid. Ik hou van mijn Beliebers."