Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: 'Al is de leugen nog zo snel…'(soapie's gesnapt), Bauer-telg nummer 3 in de maak, 'prinses' Mabel het ook met een voetballer deed, Jort en Georgina alweer passé zijn en je voor slechts een miljoen Euro op de koffie kunt bij Alexander en Maxima. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Gesnapt!

'Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel' is een gezegde. De zegswijze blijkt ook op te gaan voor Tooske van Breugem en Bastiaan Ragas en Wendy van Dijk en 'haar' Chris Zegers. Beide stelletjes ontkenden (en: ontkennen) in alle toonaarden dat ze wat met elkaar hebben. Omdat ze nog even rust willen of omdat ze net een pijnlijke scheiding achter de rug hebben. Maar wie prijken daar voor op de cover van Story? Juist: een stralende Tooske en Bastiaan, hand in hand in het Amsterdamse Vondelpark, en overduidelijk verliefd. Zijn ze per ongeluk gesnapt door de camera of is dit hun 'officiële' coming out als stelletje? Ook Weekend heeft een 'geheim paartje' voor op de cover. Hun fotograaf betrapte Wendy van Dijk tijdens een bezoekje aan het huis van Chris Zegers. Heel sneaky probeert ze door de voordeur te glippen, maar helaas: betrapt! Story heeft trouwens ook foto's van de twee, maar dan zelfs beter. Want daar zien we Wendy met twee grote boodschappentassen van AH zeulen. Vast vol met lekkere hapjes om gezellig een weekeindje samen met z'n tweetjes op bank te verorberen. Ver weg van al die brutale camera's die buiten op de loer liggen. Maar het is al te laat, ze zijn al vereeuwigd!

Bauer-baby

'Mariska zwanger' kopt Story op de cover. Hee, Frans en Maris zouden toch nog even wachten met kind nummer 3? Maar volgens het blad hebben minstens drie betrouwbare bronnen bevestigd dat Mariska in verwachting is van Bauer-baby nummer drie. "Ik wil er wel 10!" roept Frans altijd, maar Mariska vond het voorlopig even welletjes. Ze produceerde in dik twee jaar twee kinderen en draait door het werk van Frans voornamelijk alleen op voor de opvoeding. Tel daar haar Brabantse 'poets-drift' bij op - ze is constant aan het soppen en dweilen in het grote huis - en je begrijpt dat Mariska het druk genoeg heeft. En daarbij is ons als fans 'beloofd' dat Frans en Mariska zouden gaan trouwen. Ze wilden nog even wachten totdat het jongste kind kon lopen, maar dan zou er een bruiloft komen. En als Mariska nu nummer drie in de maak heeft, wordt dat feest natuurlijk weer twee jaar uitgesteld en kunnen wij ons niet vergapen aan de trouwjurk van Mariska. In elk geval: volgens de bronnen zou Mariska 6 weken zwanger zijn. Frans zelf laat echter aan de telefoon weten nog van niets te weten. "Je bent al de derde die belt" zegt hij tegen het blad. Dat klinkt toch wel verdacht? Story belooft ons op de hoogte te houden.

Op de kof

Het leest als een gewone, niet bijzondere verkoop-brochure: Keurige half vrijstaande villa, fijn gezinshuis, niet te groot, niet te klein, een uitgebouwde keuken, goed in de verf. Maar het belangrijkste is: het is het buurhuis van Prins Willem Alexander en Maxima! Party heeft ontdekt dat de villa op de Eikenhorstlaan nummer 17 in Wassenaar te koop staat. In de straat, ehh pardon: láán, bij Lex en Max dus. Natuurlijk vroegen ze de brochure op en wat blijkt: vanaf de zolder heb je uitzicht op het landgoed De Horsten. Je moet weliswaar 995.000 Euro op tafel leggen om buurman te worden van het prinselijk paar, maar daar heeft Story wat op bedacht. Bouw de zolder om tot een fotostudio, ga uit het raam hangen met een telelens en maak mooiere foto's dan wie dan ook. De afdrukjes kun je verkopen en zo verdien je het huis binnen 'no time' weer terug. Het blad vraagt zich af of 'Oranje-gek' Johan Vlemminx wellicht is geïnteresseerd of een paparazzi-fotograaf. Maar ze vragen zich ook af of de toekomstige bewoners misschien wel 'gescreend' zullen worden door de BVD. In dat geval komen er waarschijnlijk keurige buurtjes te wonen die -zonder camera- op de koffie mogen bij Lex en Max.

Tranen nog nat

Het is over en uit tussen Jort Kelder en Georgina Verbaan, weet Party te melden. Niet zo verwonderlijk, aldus het blad, want een onderzoek van Shownieuws wees uit dat Nederlanders weinig geloof hechten aan een langdurige relatie tussen de vrijgevochten actrice en de keurige hoofdredacteur. Het blad mailde Jort Kelder van businessblad Quote en kreeg antwoord. 'Het is allemaal nog vers en de tranen nog nat, maar ik kan het allemaal niet ontkennen'. Nou, dat is dan dat, moet de redactie hebben gedacht. Totdat ze dezelfde avond werden gebeld door de manager van soapie en actrice Georgina Verbaan. 'Het is een grap van Jort. Dat is zijn manier van cynisch reageren. Maar het is nog steeds aan tussen Jort en Georgina'. Tegengestelde uitspraken, constateert Party, maar wie heeft er gelijk? Ze houden het er maar op dat 'waar rook is, ook vuur is' en scharen zich aldus bij de ondervraagde Nederlanders die geen vertrouwen (meer) hebben in de bijzondere relatie.

Mabel voetbalvrouw

Ze heeft nu weliswaar een prins aan de haak geslagen, maar Mabel Wisse Smit blijkt vooral op status te vallen. Daarbij maakt ze geen onderscheid of het om een mafia-baas gaat, een politicus of een…voetballer. Privé ontdekte dat op het 'liefdes-CV' van Mabel de naam van de Deense voetballer Dan Petersen weliswaar niet voorkomt, maar dat ze wel degelijk een relatie hebben gehad. Ze beleven een paar mooie maanden, maar als de Ajax-voetballer steeds meer blessures krijgt en niet meer tot de top behoort, gaat de relatie na een tijdje uit. Maar hee, wat lezen we in Weekend? Oók dat Mabel een affaire heeft gehad met een voetballer, maar dan met een heel andere. Hier zou het gaan om de Bulgaar Hristo Stotchkov, een steenrijke topvoetballer. Het verhaal in Weekend is iets spannender omdat het hier zou gaan om een geheime affaire. De Bulgaar was (is) namelijk getrouwd en niemand mocht iets van hun relatie weten. Weekend hoopt dat Prins Friso en Mabel aan de vooravond van hun huwelijk (24 april a.s.) een groot interview zullen geven en daarin duidelijkheid geven over wat er gebeurd is en wat niet. Wij wagen het echter te betwijfelen dat Mabel tijdens dat interview met heel Nederland haar 'liefdes-CV' gaat doorlopen en dat we duidelijkheid krijgen over de voetballers.