LOS ANGELES - Pas een week geleden verscheen de geadopteerde dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman voor het eerst in het openbaar met haar vriend, maar nu al gaan de geruchten dat ze gaat trouwen.

Dat schrijft de Daily Mirror. Haar vriend, muzikant Eddie Frencher, zou tegen vrienden hebben gezegd dat hij Tom al om haar hand heeft gevraagd.

Ook Isabella Cruise zelf laat er geen gras over groeien. De 19-jarige twitterde maandagavond een foto van een verlovingsring met de tekst I adore this! #yesplease.

Een bron rondom het stel vertelt dat de twee al langer met elkaar omgaan, maar dat ze er voor hebben gekozen om het uit de publiciteit te houden.

Behoorlijk serieus

Nu ze plannen hebben om te trouwen, zou het stel hebben bedacht om hun relatie naar buiten te brengen. "Toch zullen ze niet heel snel gaan trouwen, maar het wordt nu wel heel snel behoorlijk serieus", zegt de bron.

Volgens dezelfde bron zijn Tom en Nicole erg blij met Eddie. "Het feit dat hij ook een aanhanger is van het scientology-geloof is voor de ouders een zegen."