AMSTERDAM - Jennifer Lopez kan eindelijk lachen om haar scheiding met Marc Anthony.

De zangeres had de lachers op haar hand toen ze maandagavond sprak over haar op de klippen gelopen huwelijk tijdens de Late Show with David Letterman.

Lopez onthult dat de slechte communicatie een reden was voor de scheiding. "Je praat en bent het niet met elkaar eens. Dan denk je: hou je mond", lacht Lopez, die in juli haar derde huwelijk na zeven jaar zag stranden. Anthony en Lopez hebben samen een 3-jarige tweeling.

De 42-jarige Lopez wilde in eerste instantie niet zeggen wie van het stel 'hou je mond' riep. Maar na enig aandringen geeft ze toch antwoord op de vraag of haar ex-man degene was die Lopez de mond snoerde. "Nee", lachte ze.

Samenwerken

Marc en Jennifer werken momenteel aan een realityserie waarvoor ze in Latijns-Amerika op zoek gaan naar talent op entertainmentgebied, Q'Viva! The Chosen. "Het is leuk omdat we elkaar zo goed kennen en we goed kunnen samenwerken."

Toch verloopt de samenwerking tussen de twee exen niet van een leien dakje. "De dingen die niet werkten in ons huwelijk komen nu soms weer terug."