SYDNEY - David Hasselhoff is voor de derde keer op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Hayley Roberts.

Dit keer vroeg hij de blondine op de Sydney Harbour Bridge ten huwelijk, blijkt uit foto's op Twitter.

Op een plaatje is te zien hoe de voormalige Baywatch-ster op een knie om haar hand vraagt. Het lijkt erop dat Hayley dit keer ja heeft gezegd, want op een andere foto zoenen de twee elkaar.

'Wat denk je dat ze heeft gezegd!?!?!', schreef de 59-jarige acteur bij het plaatje. De 32-jarige Hayley plaatste op haar beurt een lachende smiley.

Afslaan

In oktober liet de vriendin van de zanger en acteur nog weten dat ze zijn huwelijksaanzoeken nog zeker twee jaar zou afslaan.

"Waarom moet het allemaal zo snel? We kennen elkaar pas acht maanden en moeten elkaar nog steeds leren kennen. Ik denk dat ik er over twee jaar anders tegenaan kijk", zei ze toen.

Hasselhoff vroeg zijn vriendin onder meer tijdens een trip naar Zuid-Afrika ten huwelijk. Op een gegeven moment vroeg hij zelfs aan zijn fans op Twitter om advies voor het ideale huwelijksaanzoek.

Jawoord

Als de twee nu toch gaan trouwen, dan is het de derde keer dat Hasselhoff het jawoord uitspreekt. Hij was van 1984 tot 1989 getrouwd met Catherine Hickland. In 1989 volgde een bruiloft met Pamela Bach. Het koppel kreeg twee dochters: Taylor en Hayley.

De scheiding werd in 2006 aangevraagd.