AMSTERDAM - Jennifer Lopez is er nog niet klaar voor om te trouwen met haar vriend Casper Smart. "Het is nog te vroeg om daarover na te denken.

Het is allemaal nog te vers", hint de zangeres op haar scheiding van Marc Anthony in de Amerikaanse Today Show.

Lopez vertelt dat ze met Anthony heeft afgesproken om vanwege de kinderen geen woorden meer aan het stukgelopen huwelijk vuil te maken. De 42-jarige zangeres wil wel kwijt dat de twee nog goed door een deur kunnen.

"Marc en ik waren al jaren vrienden voordat we trouwden. We hebben kinderen samen en daardoor zal hij altijd in mijn leven blijven."

Samenwerken

Anthony en Lopez blijven ook gewoon samenwerken. De twee werken momenteel aan een reality-serie waarvoor ze in Latijns-Amerika op zoek gaan naar talent, Q'Viva! The Chosen. "Soms gaat het stroef om dezelfde redenen als in ons huwelijk, maar familie is het belangrijkste en we zijn erg dol op het project."

Lopez en Anthony gingen in juli uit elkaar. Ze waren zeven jaar getrouwd en kregen in 2008 een tweeling, genaamd Emme en Max.

Dit was het derde huwelijk voor de zangeres, eerder beloofde Lopez al eeuwige trouw aan danser Chris Judd en ober Ojani Noa. De zangeres is sinds november samen met de 24-jarige danser Casper Smart.