LONDEN - Sinéad O'Connor (45) en haar vierde echtgenoot kunnen toch niet zonder elkaar. Volgens Heatworld twittert de zangeres dat ze het weer gaat proberen met Barry Herridge (38).

"Yay! Ziekmakend gelukkig. Hou heel erg veel van mijn mooie echtgenoot... Hij kwam naar huis om zijn pyjama te halen en hij komt terug: )))))))))", twitterde ze. Ze vervolgt: "Yaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knuffelen iedere avond, voor altijd...yaaay!!! Gelukkig meisje."

Het koppel ging al twee keer uit elkaar sinds hun huwelijk in december. Zo maakten ze 17 dagen na de bruiloft bekend te gaan scheiden. Uiteindelijk besloten ze het nog een keer te proberen, maar tevergeefs.

De Nothing Compares 2 U-zangeres gaf Ierse media de schuld van de breuk. Die hebben haar man hard aangepakt "alleen maar omdat hij met mij was. Dus werd het samenzijn met mij iets slechts in zijn leven."

Door alles wat haar echtgenoot werd aangedaan, werd ze depressief. Uiteindelijk zocht ze hulp. "Maar ik kom terug. Maak je geen zorgen", twitterde de Ierse artiest bijna twee weken geleden.