LOS ANGELES - De strijd tussen Halle Berry en Gabriel Aubry om de voogdij van hun dochter begint zijn tol te eisen. De kinderbescherming raadt aan de 3-jarige Nahla naar een therapeut te sturen.

Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ maandag.

De actrice (45) zorgt goed voor haar dochter, maar het kindermeisje van de twee beweert dat het model (36) de kleine niet juist behandelt. Hij zou tegen het kind schreeuwen en haar op een agressieve manier uit de armen van de nanny hebben gerukt.

Ook zou hij de oppas hebben geduwd terwijl zij Nahla in haar armen had. De politie onderzoekt de zaak en ook de kinderbescherming neemt het gedrag van Aubry onder de loep.

Rechtbank

De twee ex-geliefden moeten maandag in de rechtbank verschijnen. De actrice wil dat haar ex uit de buurt van hun dochter blijft totdat het onderzoek van de kinderbescherming is afgerond.

Aubry wil op zijn beurt het ontslag van de nanny afdwingen, omdat hij denkt dat ze de verhalen verzint om in de smaak te vallen bij de actrice.

Overigens zou Aubry wel hebben toegegeven dat hij soms driftig wordt. Hij gaat een cursus volgen om dit probleem op te lossen.

405 halle berry nahla
Halle Berry en haar dochtertje Nahla. Foto: Wenn.com