LOS ANGELES - In de laatste aflevering van haar realityshow Kourtney & Kim Take New York barst Kim Kardashian uit in tranen.  

De brunette biecht op eigenlijk niet getrouwd te willen zijn met basketballer Kris Humphries, zo is te lezen op de website van de Daily Mail.

De 31-jarige Kim zegt in de slotaflevering, die opgenomen is toen ze de scheiding aanvroeg, dat haar gevoelens binnen haar 72 dagen durende huwelijk compleet zijn veranderd. Ze was gewoon niet meer verliefd op haar man.

"Ik heb het er moeilijk mee. Hij is een goed mens, hij is christelijk, hij is alles wat ik wil in een man op papier. Maar in mijn hart voelt het niet zo', aldus de realityster. 'Ik vind het vreselijk dat hij voor mij hierheen is verhuisd en zijn hele leven heeft moeten veranderen. Ik ben verdrietig en ik vind het vreselijk voor Kris."

Te snel

In de vorige aflevering was al te zien dat het huwelijk van het sterrenkoppel afstevende op een mislukking toen Kim medium John Edwards bezocht. Na de sessie met de helderziende zei ze tegen haar zus niet meer getrouwd te willen zijn. "Ik kan dit niet met Kris. Het is allemaal veel te snel gegaan en ik ben niet gelukkig."

Kim en Kris trouwden vorig jaar augustus. Slechts 72 dagen na de bruiloft, die miljoenen kostte, vroeg Kim de scheiding aan.