AMSTERDAM - Sylvie zonder trouwring, Maxima’s doordragers, Eva Jineks baby en Tatjana gedumpt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Altijd kweelt Sylvie Meis hoe verliefd ze nog is op haar voetballer Rafael. Hij is zo’n leuke man en goede vader. En natuurlijk verdient hij hele prettige miljoenen, maar dat zegt Sylvie nooit hardop. Maar als ze zo’n perfect huwelijk heeft, waarom draagt ze dan geen trouwring meer, wil Prive weten.

Helaas heeft de voetbalvrouw laatst pech gehad. Uit de kluis in haar hotelkamer in Keulen werden alle sieraden gestolen, inclusief trouw- en verlovingsring. Balen natuurlijk, maar wij vragen ons af waarom je je trouwring uberhaupt afdoet? Stond die knoepert van een ring niet bij haar modieuze kleding? Anyway: de Van der Vaartjes zullen vast wel een nieuwe diamant aanschaffen, ook al heeft die dan een mindere emotionele waarde.

De koninklijke kledingkast

Op 2 februari zijn ze 10 jaar getrouwd. Alle roddelbladen blikken terug op Maxima- en Alexanders bruiloft. Bij Weekend krijgen we zelfs een poster cadeau. En ze nemen Maxima’s garderobe onder de loep. Eindeloze avondjurken, jasjes en pakjes heeft ze.

Maar "Hollands zuinig" als ze is, heeft ze doordragertjes. Het oudste stuk is uit 2004. Een wit mantelpakje met strik, dat ze recent in 2012 nogmaals droeg. Het rokje lijkt iets strakker om de koninklijke heupen te spannen, maar blijft modieus.

De jas met bloemen en bontje uit 2005 droeg ze dit jaar weer en ook een kleurrijke hippie-jurk mocht dit jaar mee naar Oman. Met lange mouwen er onder en een hoofddoek, was dit geval heel geschikt voor naar de moskee.

Leeg BN-huisje

Onlangs maakte styliste Coco de Meijere een einde aan haar leven. Ze was al lang depressief, schreef er een boek over, maar ze kwam zelf niet uit de put.

De ex-vrouw van kledingmagnaat Oger Lusink is amper twee maanden dood, of de familie heeft haar huisje te koop gezet. Ze hebben er werk van gemaakt, zien we op Funda.

Het poppenhuisje is compleet leeggehaald. Nergens is nog een persoonlijk detail te bekennen. Alleen in de garage staan nog een parasol en vlaggenstok. En op zolder de geheel lege walk-in closet. Prive vraagt zich af of het treurige einde van Coco de verkoop van het bijna 390 duizend euro kostende huisje niet in de weg staat.

Harp in de trein

The Voice of Holland winnares Iris Kroes is overweldigd door alle aandacht. Ze won een platencontract en auto, heeft interviews en vele optredens. Het Friese Drachten huldigde de 19-jarige inwoonster en is maar wat trots op de harpiste.

Er is wel een klein probleempje. Drachten is nogal ver weg van de studio en Iris heeft geen rijbewijs. Pa en ma mogen in de gewonnen auto rijden, Iris zelf moet met de trein. Haar ouders kunnen haar niet elke keer naar Hilversum brengen. Lijkt ons lastig, 2 uur in de trein worden lastiggevallen door fans die met je op de foto willen. En hoe gaat ze dat doen met haar harp? Het is een stevige meid, maar zo’n instrument op je rug meesjouwen naar een optreden is zelfs voor een kloeke Friezin wat veel.

Kleine Moszkowicz

Party meent te weten dat presentatrice Eva Jinek zwanger is. De vader is natuurlijk advocaat Bram Moszkowicz, met wie ze een kleine 2 jaar een relatie heeft. Hij zei laatst "een vierde kind niet uit te sluiten". Maar dan moest het wel snel gebeuren, anders vond hij zichzelf te oud worden.

Bram is bijna 52, Eva 33. Party spotte de blonde presentatrice en schrijft geheimzinnig: ‘de winterjas verhult haar figuurtje’. Het blad wacht in spanning af tot de "bekendmaking van het heuglijke nieuws".

Tatjana gedumpt

De reality-soap Diva’s Draaien Door van Tatjana Simic, Patty Brard en Patricia Paay krijgt waarschijnlijk een vervolg, meldt Story. Maar dan zonder Tatjana. Die past niet bij de twee oudere diva’s, blijkt uit het gesprek met Patty en Patricia.

"Ze is toch anders," zegt Patricia."Ik denk dat ze iets te lief voor ons is." Patty ziet een programma alleen met Patries helemaal zitten:"Wij zijn toch de Absolutely Faboulous van de Nederlandse tv?".Tatjana weet nog van niks: "Dat overvalt me wel, eerlijk gezegd..." stamelt de calender girl, geschrokken door dit verraad. De ‘Dolkstoot Diva’s’ zou een mooie titel zijn voor de nieuwe show van de twee valse oudere zangeressen.