LOS ANGELES - Twee dagen na de epileptische aanval van Demi Moore, mag ze weer naar huis.

E! News meldt dat de actrice uit het ziekenhuis is ontslagen. Demi belandde maandagavond in het ziekenhuis nadat ze was ingestort op een feestje.

Haar woordvoerder liet weten dat de actrice ervoor heeft gekozen om professionele hulp te zoeken bij een kliniek om haar te helpen met haar oververmoeidheid en om haar gezondheid te verbeteren. Maar volgens een insider wordt de brunette behandeld voor anorexia en drugsgebruik.

Kutcher

Ashton Kutcher maakt zich zorgen over zijn zieke ex. Dat schrijft People. Ashton was in Brazilië voor een fotoshoot toen hij het nieuws hoorde over de ziekenhuisopname van Demi. ''Hij geeft nog steeds om haar en gunt haar het allerbeste. Maar hun huwelijk is voorbij en ze gaan allebei door met hun leven'', aldus een bron tegen de Amerikaanse website.

In november kwam een einde aan het 6-jarige huwelijk van het acteurskoppel nadat bekend was geworden dat Kutcher met een andere vrouw het bed was ingedoken. Moore kondigde aan te willen scheiden, maar heeft de papieren nog niet ingediend.