NEW YORK - Het klinkt nogal onwaarschijnlijk, maar Fran Drescher weet het zeker; in haar jeugd is ze ontvoerd door buitenaardse wezens.

Daarover schrijft The Huffington Post.

De The Nanny-ster is er heilig van overtuigd dat ze op jongere leeftijd in contact is gekomen met aliens. "Het is wel grappig dat ik en mijn ex-man Peter, voordat we elkaar leerden kennen, ze allebei gezien hebben tijdens een autoritje met onze vaders."

"We zaten toen net op de middelbare school. Later kwamen we erachter dat we het allebei hadden meegemaakt", vertelt ze.

De mannetjes uit de ruimte zouden Fran en haar ex ook instructies hebben meegegeven. "Ik denk dat ze ons op de een of andere manier geprogrammeerd hebben om elkaar te ontmoeten", zegt de actrice met het nasale stemgeluid.

Hoe dat precies in zijn werk ging, heeft ze ook al uitgezocht: met een operatie. "We hebben allebei exact hetzelfde litteken op precies dezelfde plek."

Andere verklaring

Haar ex, die voluit Peter Marc Jacobson heet, had een andere verklaring. Volgens hem zijn het heel gewone littekentjes, bijvoorbeeld veroorzaakt door een brandwond. Dat gaat er bij Fran niet in. "Die gedachte hebben de aliens ons ingeprent. Maar in werkelijkheid zit daar de chip!", stelt ze.