LOS ANGELES - Opnieuw heeft Lindsay Lohan een aanklacht aan haar broek hangen. Dit keer beweert een kindermeisje dat ze is aangereden door de actrice.

Het ongeluk zou plaats hebben gevonden in september 2010. Volgens een getuige zou LiLo door een rood licht zijn gereden. Op dat moment stak de nanny met een kinderwagen het kruispunt over, waarna de kinderwagen de lucht in werd geslingerd.

De kleine raakte niet gewond, maar de oppas zegt dat zij er niet zonder kleerscheuren vanaf kwam.

De nanny eist dan ook een schadevergoeding voor het lichamelijk letsel, de pijn, het lijden, medische uitgaven en het verlies van loon omdat ze zegt niet meer te kunnen werken, aldus RadarOnline.

Meer aanklachten

En zij is niet de enige die geld wil zien van de 25-jarige blondine. Zo klaagde onlangs een fotograaf haar aan. De paparazzo zegt ook gewond te zijn geraakt door een auto-ongeluk.

De wagen van Lindsay zou hem in januari 2010 hebben geraakt terwijl ze wegsnelde van een club in Hollywood. Een assistent van de actrice bestuurde de wagen, maar hij klaagt Lindsay aan omdat zij instructies gaf.

Overigens maakt de Mean Girls-ster zich niet druk om die aanklacht. "Lindsay zat niet eens achter het stuur. Ze ziet hem als een opportunist die haar probeert te gebruiken om op een makkelijke manier aan geld te komen", vertelde een bron eerder aan RadarOnline.