LOS ANGELES - De ex van Halle Berry mag dan onderwerp zijn van een politieonderzoek, hij vertelt aan vrienden dat hij de nanny helemaal niet heeft geduwd. Dat meldt RadarOnline.

Het kindermeisje van de actrice en Gabriel Aubry beweert dat ze is geduwd terwijl ze hun 3-jarige dochter Nahla in haar armen had. Daardoor zou ze gewond zijn geraakt. Aubry zegt dat de oppas zelf is gestruikeld.

Het model wordt verdacht van mishandeling. Ook wordt onder de loep genomen hoe hij zijn dochter behandelt.

De actrice wil dat haar ex, zolang het politieonderzoek loopt, niet in de buurt komt van de kleine meid. Daarom stapte ze naar de rechter. Maar volgens de advocaat van Aubry worden de regels wat betreft de voogdij niet aangepast.

Beschermend

Aubry zegt dat hij het kindermeisje met geen vinger heeft aangeraakt. 'Waarom zou hij de nanny zo'n duw geven dat ze valt terwijl ze zijn dochter in haar armen heeft?", zegt een bron.

"Gabriel is erg beschermend als het om Nahla gaat. Het kindermeisje struikelde en ze viel terwijl ze Nahla vast had. Ja, Gabriel en de oppas hadden ruzie. Hij had het gevoel dat zijn manier van opvoeden weer onder vuur werd genomen."

Het model kan niet geloven dat de situatie zo uit de hand is gelopen . "Hij hoopt dat er niet wordt overgegaan tot strafrechtelijke vervolging."

gabriel aubry nahla
Gabriel Aubry en zijn dochtertje Nahla. Foto: Wenn.com