AMSTERDAM - Justine Pelmelay heeft al bijna een jaar geen contact meer met haar drie kinderen. De 53-jarige zangeres zegt in Story niet te begrijpen wat ze verkeerd heeft gedaan.

Volgens Pelmelay begonnen de problemen vorig jaar toen ze haar toenmalige partner verliet. Vanaf dat moment weigerde hij zijn aandeel van de hypotheek van hun penthouse te betalen, waardoor de zangeres in financiële nood kwam.

Omdat haar toenmalige partner niet meer te traceren viel moest de bank het appartement in de openbare verkoop gooien. Pelmelay trok in bij haar nieuwe vriend Ronald en twee van haar dochters trokken in bij de oudste dochter van de zangeres.

In shock

Sindsdien is er geen contact meer, vertelt Pelmelay in het weekblad. "Toen ik de kinderen vertelde dat we weer terug naar huis konden, wilden ze opeens niet meer. Ze verweten dat ik ze in de kou had laten staan en aan hun lot had overgelaten. Ik was in shock. De kinderen sloten zich volledig van me af."

Pelmelay zegt vooral verbaasd te zijn dat ze momenteel voor slechte moeder wordt uitgemaakt. Volgens haar zit haar ex-partner achter de vijandigheid van haar kinderen.

"Hij heeft ze ingepalmd. Hij heeft verteld hoe slecht ik ben en dat ik ze aan hun lot heb overgelaten. Op deze manier neemt hij wraak op me. Maar ik begrijp niet dat ze daar intrappen."

Mooie toekomst

Pelmelay, die onlangs de ramp met het cruiseschip Costa Concordia overleefde, hoopt dat het weer goedkomt. "Ik heb zo mijn best gedaan om ze een mooie toekomst te geven. Ik heb altijd voor ze klaargestaan. Niets was me te veel om het mijn kinderen naar de zin te maken. Wat mij betreft staat de deur altijd voor ze open. Ik ben en blijf hun moeder, wat ze ook van mij zeggen."