PARIJS - Vanessa Paradis is alleen op de rode loper verschenen tijdens de première van haar nieuwe film Café de Flore in Parijs, meldt People.

Het is de eerste keer dat de actrice en zangeres zich heeft laten zien sinds de geruchten opdoken dat haar relatie met acteur Johnny Depp voorbij is. Ze was samen met haar zus naar de première gekomen. Depp werd vorige week gespot in Los Angeles.

De 39-jarige Française poseerde slechts een keer voor de fotografen. Dat deed ze met regisseur Jean-Marc Vallée en Marin Gerrier, de jonge acteur die haar zoon speelt in de film.

Beleefd

'Ze deed precies zoals altijd. Ze was beleefd, lachte en binnen zei ze iedereen gedag', vertelt een Franse verslaggever. De journalisten hadden overigens wel te horen gekregen dat ze geen persoonlijke vragen mochten stellen.

Begin januari verschenen de eerste verhalen dat de bijna 14-jarige relatie tussen Paradis en Depp voorbij zou zijn. Twee weken later vertelden bronnen die het stel goed kennen dat ze al een tijd niet meer samenwonen.

Het beroemde koppel was sinds 1998 samen. Een jaar later werd dochter Lily-Rose geboren. In 2002 werd hun gezin uitgebreid met zoon Jack.