AMSTERDAM - Judith Osborn vindt dat ze niet goed is neergezet in het RTL-programma Wie Is de Reisleider. De blondine twittert dat ze 'in geen enkel opzicht lijkt op degene in het programma'.

Ook haar partner, programmamaker Bert van der Veer, is boos.

In het programma is Osborn de reisleider van een groep mensen die door de Verenigde Staten trekt. De 45-jarige ontwerpster begon zonder zichzelf aan de groep voor te stellen.

Ook liet het programma afgelopen donderdag zien dat ze haar groep ruim drie kwartier liet wachten omdat ze nog moest winkelen.

Knap

"Knap staaltje plak- en knipwerk van Wie Is de Reisleider", vervolgt Osborn haar tirade op Twitter. "Zo niet voor herhaling vatbaar!"

Een paar uur later bond Osborn alweer in. "Ben niet boos. It's only tv but I like it! Bovendien zelf heb ik niets gezien. Wel mijn stagiaire en vriendinnen."

RTL laat in een reactie weten inmiddels contact te hebben gehad met Osborn. Volgens de zender zegt de presentatrice dat ze de tweets niet zelf de wereld in heeft geholpen, maar slechts berichten van anderen rondstuurt.

Uit het overzicht van haar berichten blijkt echter dat ze wel vanaf Osborns Twitteraccount zijn verstuurd. RTL zegt bovendien dat Osborn de gewraakte uitzending niet zelf heeft gezien.