SYDNEY- Kevin Federline ligt in het ziekenhuis. De ex-man van Britney Spears had pijn op zijn borst, schrijft ContactMusic. Gedacht werd aan een hartstilstand.

De 33-jarige Kevin Federline doet mee aan de Australische reality-show Excess Baggage.

Daarin proberen sterren met overgewicht af te vallen. Tijdens de tv-opnames kreeg 'K-Fat' pijn op zijn borst en een verhoogde hartslag. Hij werd direct naar het ziekenhuis gebracht.

Kevin was net bezig met een opdracht waarbij hij moest rennen en de bal vangen. En daar ging het mis. 'Natuurlijk hebben we bij deze show veel medici stand-by staan en zij hebben hem behandeld voor een lichte hartstilstand', aldus een woordvoerder. 'Daarna heeft een ambulance hem naar het ziekenhuis gebracht.'

Zonnesteek

Daar werd duidelijk dat het niet om een hartaanval ging. De ruim 100 kilo wegende Kevin ligt nog wel aan de monitor. Hij moet in het ziekenhuis verdere tests ondergaan om te kijken wat er scheelt. Het is niet de eerste keer dat Britney's ex medische hulp nodig heeft. Hij stortte in het eerste deel van de afslankserie ook al in elkaar, vanwege de hitte.

Kevin Federline was bijna drie jaar lang getrouwd met Britney Spears. Samen hebben ze twee kindjes.