LOS ANGELES - Heidi Klum en Seal gaan toch scheiden. De 48-jarige Britse zanger verklaarde zondag tegenover People Magazine dat het stel na bijna zeven jaar huwelijk de handdoek in de ring gooit.

De geruchten over een aanstaande scheiding gingen al langer rond.

"Na zeven gelukkige jaren hebben Heidi en ik besloten te scheiden. We hebben het diepste respect voor elkaar en we houden nog steeds zielsveel van elkaar, maar we zijn uiteen gegroeid. We hebben deze beslissing samen genomen en doen er alles aan om onze kinderen te beschermen in deze moeilijke periode", aldus Seal.

Hij vervolgt: "We danken onze families, vrienden en fans voor alle steunbetuigingen. We hopen dat de media onze privacy zullen respecteren".

Kinderen

Het 38-jarige model en de zanger kregen drie kinderen: Henry (6) Johan (5) en Lou (2). Klums oudste dochter Leni (7) komt voort uit een eerdere relatie. Het meisje is geadopteerd door Seal.

Het koppel is sinds 2003 samen nadat Klum haar relatie met de Italiaanse F1-teambaas Flavio Briatore beëindigde. Seal en Klum gaven elkaar in mei 2005 het ja-woord in Mexico.

Heidi Klum en Seal uit elkaar