AMSTERDAM - Hugh Grant wil Brad Pitt letterlijk verslinden in de verfilming van het waargebeurde verhaal over die Duitse internet kannibaal, die zijn slachtoffer op eigen verzoek opat. Dit zegt de Daily Star dinsdag. Brad Pitt neemt de slachtofferrol op zich, terwijl Grant zelf de rol van de Hannibal Lecter-groupie speelt.

In de film zouden Grant en Pitt zich samen te goed doen aan Pitt zijn geslachtsorgaan om even te proeven, voordat zijn hele lichaam verdwijnt in Grant's maag.

Met deze film hoopt de 'Love Actually'-ster van zijn ideale schoonzoon image af te komen. "Ik word kotsmisselijk van dat imago", zegt de ster. "Ik wil laten zien dat ik ook serieuze rollen aankan". De 43-jarige Brit is erg gegrepen door het macabere verhaal. "Misschien win ik dan wel als kannibaal eindelijk de Oscar", grapte hij.

De 'echte' kannibaal Armin Meiwes was onlangs veroordeeld tot achtenhalf jaar gevangenisstraf voor het gedeeltelijk opeten van een man, die via internet contact met hem had gezocht om door iemand te worden verorberd.

Grant is bezig met het verkrijgen van de rechten voor het horrordrama en wil deze zomer beginnen met de opnames. Hugh Grant is eind dit jaar te zien in het vervolg op 'Bridget Jones' Diary'.