Froukje de Both trouwt dit voorjaar

AMSTERDAM - Froukje de Both staat dit voorjaar met haar geliefde voor het altaar. "Het wordt dit voorjaar, maar we gaan de datum niet bekendmaken."

Dit vertelt de presentatrice en actrice in een interview met Grazia.

De Both, die in december 2010 ten huwelijk werd gevraagd door Jeroen te Rehorst, zei in oktober nog dat ze geen idee had wanneer en waar ze zou trouwen.

"We weten inmiddels wel waar en wanneer en zijn volop bezig met de voorbereidingen."

Geheim

De 39-jarige blondine zegt geen 'open bruiloft' te willen, 'waar iedereen maar binnenloopt'. Daarom is De Both van plan haar trouwdatum geheim te houden, hoewel ze wel een persmoment wil inlassen.

"Wat, bedenk ik me nu, betekent dat we wel een datum moeten bekendmaken. Nou ja, dan doen we dat op het laatste moment."

Jurk

De Both heeft haar droomjurk al gevonden. "Elegant en simpel", omschrijft ze haar trouwrobe. "Gelukkig hebben we een weddingplanner die ons er een beetje bij helpt, dat geeft rust. Ik ben geen bridezilla."

De dochter van Froukje en Jeroen, de 3-jarige Emma, snapt nog niet helemaal wat trouwen is. "Ze vraagt mij en Jeroen regelmatig ten huwelijk, dus volgens mij begrijpt ze niet precies wat het inhoudt. Ze weet dat ze een mooie jurk zal dragen en dat het een bijzondere dag wordt."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie