AMSTERDAM - Britney Spears wil heel graag de nieuwe Bond-girl worden in de nieuwe James Bond-film die in 2005 uitkomt. Ze vindt haar zangcarrière alleen niet genoeg, ze ambieert op dit moment ook een carrière in acteren. Dit zegt de Britse krant de Mirror.

Spears heeft onlangs een overleg gehad met Bond producer Barbara Brocolli over een eventuele rol in de nieuwe productie. Deze film wordt overigens waarschijnlijk de laatste Bond met Pierce Brosnan in de rol van de geheim agent.

Britney realiseert zich dat haar zingen niet eeuwig kan blijven duren en daarom is ze nu op zoek naar iets anders. Ze is van mening dat ze in prima conditie is en dat ze geknipt zou zijn voor de rol. Haar stappen in de richting van Hollywood zijn tot nog toe niet florissant te noemen. Haar rol in haar debuutfilm 'Crossroads' is door iedere filmcriticus de grond ingeschreven.

”Ik neem het acteren heel erg serieus, omdat ik mij hierop geheel wil gaan concentreren de komende jaren”. Haar voorbeeld en goede vriendin Madonna was nog in de laatste Bond 'Die Another Day' te zien, dus het wordt afwachten of Britney dat ook gaat lukken.