AMSTERDAM - De Nederlandse vrouw ziet Robert ten Brink als de ideale vader voor hun kinderen. Dit blijkt uit een recent gehouden door Valentijns Onderzoek onder een deel van de vrouwelijke Nederlandse bevolking. Dit is uitgevoerd in opdracht van een leverancier van zwangerschapstests. Op de tweede plek eindigt Marco Borsato; Antonie Kamerling is een goede derde.

Het is niet zo gek dat Ten Brink beschouwd wordt als de ideale BN-vader, want hij is veelvuldig met zijn vrouw en zes dochters op TV te zien. In reclamespots voor een tussendoortje is de gehele ‘happy family’ Ten Brink te zien.

Het feit dat hij ook geliefden met elkaar herenigt en altijd een luisterend oor biedt aan de mensen met echt liefdesverdriet in het programma 'All You Need is Love', maakt hem de droomman voor veel vrouwen.

De tweede keus is Marco Borsato die zelf inmiddels alweer drie keer vader is geworden, wat breed is uitgemeten in de pers. Tevens wordt Borsato als de spreekwoordelijke ‘vader’ van alle kinderen in oorlogslanden gezien, vanwege zijn tomeloze inzet voor War Child. Antonie Kamerling, die de derde plaats bekleedt, heeft samen met actrice Isa Hoes een zoon.