AMSTERDAM - Ellen ten Damme is niet verantwoordelijk voor de op handen zijnde scheiding van haar nieuwe vriend Danny Ellinger. Dat zegt Miriam, de aanstaande ex-vrouw van Danny, deze week in Story.

"Ik zie Ellen niet als de schuldige van onze scheiding" laat Miriam in het weekblad weten. "Als het Ellen niet was geweest, dan was het wel een andere vrouw geweest. Dus in die zin is Ellen niet de oorzaak van de breuk."

Vorige week werd bekend dat de zangeres en artieste een nieuwe liefde heeft gevonden in Danny, een fotograaf die momenteel een boek over haar maakt.

Omdat Danny onlangs zijn gezin verliet, ging al snel het gerucht dat hij zijn echtgenote in de steek had gelaten voor Ellen.

"Dat is zeker niet het geval", zegt Danny in Story. "Ellen is niet de oorzaak van de breuk tussen mij en mijn vrouw. Pas nadat ik bij mijn gezin ben weggegaan, is dit alles met Ellen ontstaan."

Fotoshoot

Volgens geruchten is de vonk tussen Ellen en Danny overgeslagen tijdens een fotoshoot in IJsland deze zomer. Een maand na het tripje liet de fotograaf op Twitter weten dat hij een cruciale beslissing had genomen. Kort daarna vertrok hij met Ellen naar het Franse Parijs.

Danny laat weten niet te hard van stapel te willen lopen met Ellen. "We komen allebei uit een lange relatie en doen het rustig aan. We hebben het erg gezellig samen en zien elkaar elke dag."