Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party.

Met daarin deze week dat Barbie oefenbabies heeft, Estelle dunner dan haar dochter is en Chris Zegers een kerstkind kreeg. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Is het crisis in omroepland? Of zijn er geheime plannen met SBS6? De omroep heeft het gehele team van presentatrices van Hart van Nederland ontslagen.

Blonde Sjimmy, donkere Maureen, Cilly Dartell en Milika: allemaal staan ze op straat. De nieuwe grote ster van het programma schijnt RTL4 royalty-verslaggeefster Sandra Schuurhof te zijn.

Maar moet zij dan 7 dagen in de week het programma presenteren, zonder invallers, jammeren de dames. Hoe de omroep het gaat oplossen, weten de presentatrices niet, maar hun contracten worden niet verlengd.

Sjimmy gaat volgens Weekend maar weer aan de slag als model, zoals ze ooit voor C&A deed.

Maxima’s miskoop

Prive heeft deze week de voeten van Maxima als onderwerp. Het schijnt dat de prinses schoenmaat 42 heeft. Dat zijn behoorlijk stevige stappers.

De prinses bekende ooit veel kleding via internet te bestellen. De fraaie rode pumps van Miu Miu gaan tot maat 42 en leken haar een goede koop.

Helaas: de Italiaanse schoenleest is veel kleiner dan de Nederlandse. De lakpumps knelden Maxima’s tenen zo erg af, dat ze knalrode voeten had op Aruba. Ook hingen haar tenen onelegant ver buiten boord.

De dagen erna verscheen de prinses op platte schoenen en slippertjes. Blijkbaar een miskoopje van 455 Euro van Maxima. Stop maar in de verkleedkist voor de prinsesjes.

Kerstkind Zegers

In Weekend nog wat hap-snap-kiekjes van soapie Chris Zegers. Hij staat op het punt om vader te worden. Vriendin Marije is bolrond en knapt bijna uit haar bontjasje. En inderdaad: het blad ligt nog niet in de winkel of ze is al bevallen.

Chris en Marije hebben op eerste Kerstdag een zoontje gekregen, Eden. Hopelijk voor de moeder neemt presentator Chris royaal vaderschapsverlof op en vertrekt hij niet voor een of ander reisprogramma naar China of de Noordpool.

Pimp me up, please

De vrouw van tennisser Boris Becker geniet met volle teugen van haar jetset-leven. De Hollandse Lilly ving met hem de hoofdprijs. Snel een baby gemaakt en kostje gekocht. Het stel reist de wereld over en straalt en schittert overal waar dat nodig is.

Maar als Lilly uit het vliegtuig rolt, is er weinig glamour te zien. Prive heeft een foto van een grumpy lady Becker op het vliegveld, met koptelefoon op, sjaal om het hoofd en wallen onder haar ogen. Een paar uurtjes later is de tennisvrouw door de wasstraat gehaald. Met een lieve lach, beeldige jurk, gekapt haar en stralende make-up is ze opeens ‘every inch a tennislady’.

Barbies babies

Oh oh Cherso’s Barbie is zwanger. Pas een paar weken, maar de Haagse flapuit kon haar mond niet houden. Als ze niet zou drinken met Oud&Nieuw, zou toch iedereen het weten, redeneert ze in Weekend. Ze poseert voor het blad met haar oefenbabies.

Op haar twee chihuahuawa’s Guccy en Bobby oefent ze alvast haar moeder-kunsten. En oh, oh, wat ziet ze er weer uit: het pornoblonde haar (kale plekken van de peroxide!), bleke lippen en gitzwarte plakwimpers maken haar tot een karikatuur.

Blijkbaar vindt vriend&vader Michael het fantastisch, want hij poseert trots naast zijn liefje. Je zou ze maar als buren hebben, je lacht je slap elke dag.

Slanker dan dochter

Estelle Gullit is op vakantie in Miami. Daar viert ze Oud&Nieuw met haar gezin. Wegens groot succes ging de gele bikini van deze zomer ook mee in de koffer. En omdat de voetbalvrouw zo is afgevallen, ziet ze er wederom weer gorgeous uit.

Haar dochter Joelle van 14 begint behoorlijk volwassen vormen aan te nemen en we hopen dat dat geen problemen oplevert. Want Joelle is duidelijk van de ‘patat-generatie’ en al behoorlijk gevuld. Het zou toch vervelend zijn dat de 14-jarige in de breedte doorgroeit en straks dikker is dan haar jonge moeder?

Op de foto’s in Story zien we dat Estelle wel bijna net zo bruin is als haar dochter, maar een stuk gespierder en getrainder dan haar tiener.

Slonzige Constanza

Ze probeert als Amanda Morales een nieuw leven op te bouwen. Maar dochter Constanza van Connie en Hans Breukhoven zal nooit anoniem door het leven kunnen. Na de diefstal uit haar vaders kluis, haar gevangenistijd en de maanden dat ze de kinderen bij moeder Connie onderbracht, is ze voor altijd voer voor de pers.

Constanza en ‘mafia-man’ Mo verhuisden naar Friesland in de hoop op anonimiteit. Maar de camera’s volgen haar nog steeds. Weinig Wassenaarse glamour voor Constanza als ze haar dochtertje naar school brent in Weekend. Muts op, geen make-up, ochtendpeukje roken. (O)ma Connie zal huiveren als ze haar adoptie-dochter zo slonzig zal zien, maar ze weet: opvoeden is loslaten.