AMSTERDAM - 'Let's Get It On' van Marvin Gaye is de meest sexy song aller tijden. De song staat op de eerste plaats van een top 20 van sexy songs van lezers van het gerenommeerde Britse muziek magazine Q.

Klik hier voor de lyrics van 'Let's Get It On'

Marvin heeft volgens Q zijn eerste plaats te danken aan zijn "zwoele stem". Hij kan de meest vunzige voorstellen doen en het nog romantisch laten klinken, aldus Q. Opvallend is wel dat zijn grote hit en algemeen bekende muzikale seksbegeleider 'Sexual Healing' niet bij de 10 te vinden is.

Op de tweede plaats van de beste nummers om de liefde op te bedrijven staat verrassend Justin Timberlake met 'Rock Your Body'. Dit komt vooral door de tekst ...'gonna have you naked by the end of this song', iets wat Janet Jackson aan den lijve mocht ondervinden toen Justin zondagmiddag tijdens de Super Bowl per ongeluk haar leren topje lostrok. Zijn ex-vriendinnetje Britney Spears eindigt op de derde plek met haar 'hitsige' nummer 'Slave 4 U'.

Verder staan er nog nummers in van Madonna, met 'Justify My Love' op 7, van Prince, 'Kiss' op de 19e plek, de Sugababes, 'Freak Like Me' op een zesde plaats, 'U Make Me Wanna' van Usher op 5 en 'Relax' van tachtigerjaren-sensatie Frankie Goes to Hollywood op 17 (Relax, don't do it when you wanna come). Good old Elvis sluit de rij met de klassieker 'Love Me Tender'.