AMSTERDAM - Nikkie Plessen is zondagavond uitgeroepen tot stijlvolste ondernemer van 2011. De presentatrice, die vorig jaar het boekingsbureau Booking the Stars opzette, werd bekroond bij de P.C. Hooftstraat Awards.

De jury is onder de indruk van de managementkwaliteiten van Plessen en roemt haar kracht als ondernemer, waarbij ze 'op creatieve wijze binnen het boekingsbureau verantwoordelijk is voor de pr-marketing'. Koos van Plateringen van SBS Shownieuws mag zich de stijlvolste presentator van het jaar noemen.

Ook andere bekendheden werden in het zonnetje gezet. Zo werd Viola Holt onderscheiden vanwege haar langdurige carrière als presentatrice. Benelux Next Top Model-winnares Melissa Baas kroonde Sharon Pieksma tot de nieuwe Miss P.C. Hooftstraat 2011.

Bij de prijsuitreiking, georganiseerd door stichting Nederland Positief, werd Coco de Meyere postuum geëerd. De organisatie vindt dat de styliste, die eind vorige maand zelfmoord pleegde, het stylingvak in Nederland op de kaart heeft gezet.