AMSTERDAM - Jim Bakkum en Jamai Loman staan volgend jaar wellicht samen op de planken. De twee Idols-finalisten zouden de hoofdrollen gaan spelen in de musical Blood Brothers.

"Dat is het grote gerucht op dit moment in musicalland, dat ze samen in een musical zouden gaan staan volgend jaar", vertelde Albert Verlinde dinsdag op Q-music.

Naar verluidt gaat het om de musical Blood Brothers, die draait om twee tweelingbroers die vlak na hun geboorte worden gescheiden. De ene broer groeit op in rijkdom, de ander in armoede.

Dromen

"Dat is iets wat al heel lang in Londen loopt en Jim en Jamai, die dromen daar al lang van om dat samen te doen, zouden dat volgend jaar gaan doen", vervolgt de showbizzkenner en musicalproducent. "Natuurlijk zegt nog niemand daar iets over. Het zou door Van den Ende geproduceerd worden, dus we gaan het even afwachten."

Jim en Jamai stonden acht jaar geleden tegenover elkaar in de finale van de eerste editie van Idols. Jamai won de talentenjacht. Sindsdien heeft zowel Jim als Jamai een succesvolle musicalcarrière opgebouwd.

Een woordvoerder van Van den Endes Stage Entertainment was dinsdagmiddag niet direct bereikbaar voor commentaar.