AMSTERDAM - De buren van Paris Hilton zijn laaiend over het gedrag van de hotelerfgename.

De blondine hield vorige week woensdag een kerstfeest in haar optrekje in Beverly Hills, wat volgens buurtbewoners veel overlast veroorzaakte.

Buurtgenoten beweren dat er een enorme rij wachtenden ontstond bij het hek dat de wijk waar Paris woont, afschermt. Veel gasten zouden tegelijk zijn aangekomen. "Paris' feesten zijn legendarisch", zegt een ingewijde tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Mensen die niet waren uitgenodigd en andere bewoners wilden bezoeken, moesten meer dan een halfuur wachten voor ze naar binnen konden."

Ook zouden de straten in de wijk vol staan met auto's van Paris' bezoekers. "Ze is de buurvrouw from hell." Op het feestje van de socialite kwamen meer dan honderd mensen af, onder wie de Nederlandse dj Afrojack, die de muziek verzorgde.

Charlie Sheen

De blondine is niet de enige beroemheid in de buurt. Ook Charlie Sheen, Denise Richards en gitarist Slash hebben er een huis. "Slash is de ideale buur", vindt de ingewijde.

"Charlie heeft soms zijn vervelende momenten, maar meestal is het rustig rond zijn huis. En Denise is heel erg verlegen, maar erg geliefd in de buurt." Volgens de bron hopen buurtgenoten dat Paris 'haar huis te koop zet en vertrekt'.