AMSTERDAM - Lindsay Lohan was afgelopen weekeinde op Hawaï enige tijd in paniek, omdat haar tas met daarin haar paspoort was gestolen.

Ze vreesde niet op tijd terug naar huis te kunnen voor een geplande hoorzitting. Dat zou betekenen dat de actrice, die zich in haar proeftijd bevindt, achter de tralies kon worden gegooid.

De Chanel-tas van Lohan, ter waarde van vijfduizend dollar, werd zaterdagavond gestolen op een feest, schrijft entertainmentsite TMZ. Naast haar paspoort zaten in haar tas documenten waarin staat dat ze mag reizen tijdens haar proeftijd en tienduizend dollar.

"Mijn vader vermoordt me", zei de 25-jarige actrice toen ze zich realiseerde dat ze weer eens in de problemen kon belanden. De tas werd de volgende ochtend echter teruggevonden, inclusief paspoort en documenten. De tienduizend dollar waren wel verdwenen.

Lohan werd de afgelopen jaren verschillende keren opgepakt, onder meer voor rijden onder invloed en diefstal. Tot maart moet ze zich elke maand bij de rechter melden. Als de blondine zich niet aan de regels van de rechter houdt, draait ze 270 dagen de bak in.