Woensdag 5 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
adele

Adele nog niet bezig met derde album

AMSTERDAM - Adele is nog niet bezig met een opvolger van haar succesvolle album 21. De Britse zangeres, die wereldwijd bijna 13 miljoen platen verkocht, heeft nog niet eens nagedacht over haar derde cd.
Door Novum

"Ik kijk ernaar uit om een tijdje niets te doen", vertelt Adele aan het Amerikaanse muziekblad Billboard.

"Ik stel me voor dat ik 25 of 26 ben als mijn volgende plaat verschijnt", gaat de 23-jarige zangeres verder. "Ik verdwijn een tijdje en kom terug met een album als het goed genoeg is. Er verschijnt geen nieuwe muziek tot het goed genoeg is en ik er klaar voor ben."

Adele werd vorige maand geopereerd aan haar stembanden omdat ze al maanden kampt met stemproblemen. De Britse denkt dat ze in februari weer helemaal de oude is.

Beter

"De operatie had niet beter kunnen gaan. Omdat ik maanden met beschadigde stembanden heb gezongen en omdat ik lang stemrust heb gehouden, moet ik weer aan mijn stem werken. Dat zal een groot deel van januari in beslag nemen."

Nu Adele onder het mes is gegaan, maakt ze zich geen zorgen meer over haar stem. "Zingen wordt een stuk makkelijker. En ik hoef me op het podium geen zorgen meer te maken, dat zal even wennen zijn."


Lees meer over:

Adele

Aanbevolen artikelen