AMSTERDAM - Sinéad O'Connor is donderdag getrouwd met haar vriend Barry Herridge.

De twee beloofden elkaar eeuwige trouw op de achterbank van een roze Cadillac, weet het Amerikaanse tijschrift People. De plechtigheid vond plaats in Las Vegas en duurde tien minuten.

De zangeres, die dezelfde dag 45 jaar werd, droeg een weinig verhullende jurk waardoor haar opvallende tatoeages goed zichtbaar waren. "Het was geen traditionele jurk, maar ook geen traditionele bruiloft", vertelt een bron. "Ze was erg emotioneel tijdens het uitspreken van de huwelijksgeloften."

O'Connor liet vorige maand weten dat ze een nieuwe liefde had gevonden via Twitter. Ze plaatste enkele maanden geleden een oproep op Twitter, dat ze op zoek was naar een partner en 'wanhopig behoefte had aan seks'.

Ze kreeg vervolgens zo'n duizend e-mails. "Maar ik heb één iemand ontmoet en we hebben het heel gezellig samen", vertelde ze vier weken geleden. De Ierse zangeres trouwde donderdag voor de vierde keer. In april scheidde ze van haar derde man Steve Cooney. Ze heeft vier kinderen van vier verschillende mannen.