AMSTERDAM - Lily Allen heeft zich via Twitter voor het eerst uitgelaten over haar dochter. De 26-jarige zangeres, die anderhalve week geleden beviel, bedankt haar volgers voor alle gelukswensen en cadeaus.

"Bedankt voor de bloemen en de lieve berichtjes. Het doet me zeker wat", twitterde Lily maandagavond.

De zangeres, die twee miskramen kreeg, heeft de komst van haar eerste kind nooit officieel bevestigd.

Nichtje

Lilys zus twitterde over de geboorte van het meisje. "Ik ben dol op mijn kleine nichtje. Ze is de allerliefste. Ik ben zo trots op mijn zusje."

Allen, zelf fervent twitteraar, heeft al een week geen berichten geplaatst. Op vrijdag 25 november, de dag waarop ze beviel, schreef ze alleen 'Helemaal verbaasd'.

Miskraam

Het meisje, Mimi, is het eerste kind voor Allen en haar echtgenoot Sam Cooper. Vorig jaar verloor de zangeres na een zwangerschap van een halfjaar een kindje. Ook in 2008 kreeg Allen een miskraam. Destijds was ze ongeveer vier maanden in verwachting. De vader was toen Ed Simons, van de Chemical Brothers.

Allen en Cooper trouwden in juni. Op haar trouwdag onthulde de zangeres dat ze weer in verwachting was. Allen liep de bouwvakker in 2009 tegen het lijf tijdens het Britse festival Glastonbury.