Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
lindsay lohan

'Lindsay Lohan in Celebrity Big Brother'

AMSTERDAM - Lindsay Lohan staat op het punt zich weer op te laten sluiten. De 25-jarige actrice verdwijnt dit keer niet achter tralies, maar laat zich vastzetten in een Big Brother-huis.
Door Novum

Ingewijden vertellen de Britse boulevardkrant The Sunday Mirror dat Lohan denkt aan een deelname aan Celebrity Big Brother.

Lohan zou deelname aan de Britse show zien als een perfecte manier om haar carrière nieuw leven in te blazen. De actrice kwam de laatste tijd vooral in het nieuws vanwege haar problemen met justitie. Haar laatste grote film stamt uit 2005.

"Lindsay zou voor ons een geweldige kandidaat zijn", zegt een insider. "Ze is erg bekend en iedereen is op de hoogte van haar problemen. Bovendien heeft ze een pittig karakter, wat garant staat voor een aantal pittige aanvaringen met de andere bewoners."

Om tafel

Producenten van de show zouden al met Lohan om de tafel hebben gezeten. In Los Angeles zouden bovendien de eerste beelden al opgenomen zijn. Het enige wat nog roet in het eten kan gooien is Lohans taakstraf. Die moet ze uitvoeren bij een mortuarium in Los Angeles.

"We hopen dat de rechtbank een uitzondering maakt", zegt de ingewijde over Lohans taakstraf. "In het Big Brother-huis wordt Lindsay ook gecontroleerd."


Lees meer over:

Lindsay Lohan

Aanbevolen artikelen