AMSTERDAM - Khloé Kardashian wordt beschuldigd van bedreiging en geweldpleging. Een vrouw beweert dat ze tijdens een avondje stappen in Hollywood is geslagen door de realityster.

Dit schrijft entertainmentwebsite TMZ.

Chantal Spears, die ook door het leven gaat als Ronald Spears, beweert dat ze in december 2009 rake klappen kreeg van Khloé. Chantal zou tegen Lamar Odom, Khloés echtgenoot, hebben gezegd dat hij te jong is om getrouwd te zijn. Daarop ging Khloé door het lint.

Chantal vertelde agenten destijds dat ze geduwd en geslagen werd door de realityster. Niemand werd in de boeien geslagen of gedagvaard. Bijna twee jaar na dato wil Chantal, die beweert dat ze niets heeft uitgelokt, geld zien van Kardashian. Ze eist een onbekend bedrag aan schadevergoeding.

Geen onbekende

Khloé, die bekend werd dankzij de realityshow Keeping Up With the Kardashians, heeft nog niet gereageerd op de aantijgingen.

De 27-jarige trouwde in september 2009 met de 32-jarige basketballer Lamar Odom. Kardashian is geen onbekende van justitie, in 2008 zat ze ruim twee uur in de cel wegens rijden onder invloed.