Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat BN-dames hun jurken showden, Paulien geen Ferrari van ex Michiel krijgt en Prins Carlos zijn tweede -maar eerste echte- kind krijgt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Jurkenparade tijdens de premiere van Nova Zembla van Reinout Oerlemans. Vrouw Danielle stal de show in een blauwe strakke paillettenjurk. Ook Máxima was stunning in een zwarte Ralph Lauren (2700 euro) met diamanten broche.

Doutzen Kroes ruiste voorbij in haar wijde rok vol ruches. Prinses Marilène was helaas wat te dun voor haar paarse jurk, net als Halina Reijn met haar stokjesdunne armen. Anita Witzier sloeg de plank mis met veren truitje, gordijn-rok en platte ballerina’s.

Ook de vriendin van hoofdrolspeler Robert de Hoog sloeg een modeflater met haar jurk. "Net een tafelkleed met roestvlekken," katte de stylist van Privé het gewaad af.

Ondeugende Corry

Hoeren Neuken Nooit meer Werken, zingt Corry Konings ondeugend. De zangeres van de levensliederen is voor de film New Kids gevraagd de titelsong te zingen. Op z’n zachtst gezegd opmerkelijk. Een vrouw van 60 die zo’n pikant lied zingt.

Haar kinderen hadden dan ook hun bedenkingen. Maar Corry vindt het helemaal leuk: "Deze dingen horen bij het leven." Dus geen Huilen is voor jou te laat, maar voor Conny voortaan Hoeren neuken nooit meer werken.

Kerst-Ferrari

Koopt Michiel Mol een snelle Ferrari voor zijn nieuwe liefde? De multimiljonair verliet Paulien Huizinga voor de dochter van Harry Mens. Die relatie is nog steeds niet officieel, maar Privé spotte de twee bij de Ferrari-dealer. Het blad vraagt zich af of Michiel een ‘snel kerstcadeautje’ zou kopen voor Marlous Mens.

Paulien heeft inmiddels de Gooise villa verlaten. Ze woont nu in een piepklein middenhuisje in Blaricum. Voor haar is de Ferrari in elk geval niet; ze kan hem niet eens voor de deur kwijt in het smalle dorpsstraatje.

Crisis thuis

Je bent minister van Financiën en je hebt een vriend. Niks mis mee. Wel wordt het lastig als hij flinke financiële problemen heeft. De vriend van minister Jan Kees de Jager moest recent zijn huis laten veilen. Er bleef een rest-schuld over van ruim 130.000 euro.

Party vraagt zich af of Jan Kees met zijn ministerssalaris van 140.000 euro per jaar dit gat kan dichten. Financiële crisis dus, niet alleen in Europa, maar ook bij De Jager thuis.

Ingewikkelde relatie

Prins Carlos (zoon van Irene) wordt vader. Vrouw Annemarie Gualtherie van Weezel verwacht haar eerste kindje. Voor Carlos is het echter niet de eerste keer, rakelt Party de geschiedenis op. Veertien jaar geleden verwekte hij een buitenechtelijk kind. Hij weigerde het te erkennen en het jongetje is uitgesloten van familierechtelijke betrekkingen.

Het kereltje heet ook Carlos, maar heeft geen enkel contact met zijn vader. Party sluit het dan ook uit dat Carlos junior zijn aanstaande halfbroertje of -zusje zal leren kennen. Terwijl ze bij de Oranjes met een (groot)vader als Bernhard toch wel zouden weten hoe je met buitenechtelijke kinderen moet omgaan.

Bons voor Breukhoven

Hand in hand met Hans Breukhoven werd Baantjer-actrice Marian Mudder gespot. Juichend doken de roddelbladen op de relatie. Die bleek er (nog) niet te zijn, al vond Marian Hans heel leuk. Blijkbaar heeft Hans iets te veel aangedrongen, want Marian moet nu niets meer van hem hebben.

"Hij is toch niet de man die ik dacht dat hij was," meldt ze kortaf in Story. Zou het waar zijn? Of is Connie even langsgekomen om Marian duidelijk te maken dat ze met haar tengels van haar ex Hans af moet blijven? Want een ding is zeker: wil je Hans, dan krijg je Connie er bij. En wellicht vond Marian dat wat veel van het goede.