AMSTERDAM - De afspraakjes tussen zakenman Hans Breukhoven en actrice Marian Mudder zijn uiteindelijk op niets uitgelopen. De twee zien elkaar niet meer.

In Story vertelt Mudder dat ze Breukhoven al weken niet meer heeft gezien. "Hij heeft me nog wel een aantal keren gebeld, maar ik heb de boot afgehouden. Ik had er geen behoefte meer aan om met hem af te spreken."

Volgens de actrice is Breukhoven niet de man die ze dacht dat hij was. "En ik val niet op dit type man. We zijn, denk ik, ook te verschillend."

Mudder bekent verder dat ze ten tijde van haar afspraakjes met Breukhoven altijd contact is blijven houden met haar vaste minnaar, die ze al jaren heeft.

Uit eten

Mudder en Breukhoven werden in september hand in hand gefotografeerd. De actrice liet toen weten dat zij en de ex-man van Connie Breukhoven een aantal keer uit eten waren geweest.

Volgens haar deed Breukhoven veel moeite voor een date. Zo stuurde hij haar meerdere mailtjes met het verzoek tot een afspraakje, en doordat hij zo vastberaden bleek, besloot ze er later wel op in te gaan.

Aardig

Toch is er van een serieuze relatie nooit sprake geweest. In september zei Mudder nog over haar ontmoetingen: "Voorlopig moet niemand er teveel achterzoeken. Hans en ik zullen in de toekomst wel meer met elkaar gaan afspreken. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat Hans en ik elkaar wel héél aardig vinden."