Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat BN-kids kruiwagentjes hebben, een goede achternaam het halve werk is, verwarring bij de Saunders Family en dat moeders prinsessenkasten plunderen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Het huwelijk met Jan Smit maakte Liza in een klap miljonair. Volgens Privé zijn de twee in gemeenschap van goederen getrouwd. Vette vangst dus voor de bruid!

Wel gaat er van het fortuin meteen een paar ton af. Hun bruiloft op Sint Maarten kostte een slordige 3 ton. Die in Volendam slechts een schijntje. De gasten kregen biefstuk met friet en na afloop een broodje. Volgens Weekend € 50,- per persoon voor 200 gasten. Alleen de ring van Liza kostte al 20.000 euro, haar jurk de helft. Gelukkig heeft Jan nog genoeg centjes over om zijn meisjes te onderhouden.

BN-kids

Als je pa of ma een BN'er is, heb je een fijn kruiwagentje om de showbizz in te gaan. De kids van Reinout Oerlemans en Marco Borsato zijn nog wat te jong voor een eigen carrière, maar toch. Dochter Jada Borsato mocht een film-stem inspreken voor Happy Feet. Zoon Luca heeft een gastrolletje als voetballer in de serie waar mama Leontien in speelt.

De oudste zoon van Reinout Oerlemans mocht meehelpen op de set van Nova Zembla als assistent. Ook zoontje Benjamin speelt een rolletje. "Ik vind het gaaf dat mijn zoons op de aftiteling staan", glundert Reinout trots. Het zal voor deze BN-kids vast niet de laatste keer zijn, de rode loper ligt al voor ze uitgerold.

Muzikale broer & zus

Over kruiwagens gesproken...Jennifer Ewbank is de zingende zus van songwriter John Ewbank. Kostje gekocht, zou je denken. Maar ze deed mee aan The Voice of Holland en haalde op eigen kracht de auditie. Story schrijft dat broer en zus sowieso niet zo veel met elkaar te maken hebben. Jennifer is Johns halfzus en werd pas geboren toen hij al 18 jaar was. Ze zijn dus niet eens samen opgegroeid. John heeft zich bewust niet met de carrière van zijn zus bemoeid, zegt hij stellig, en al helemaal niet met haar nieuwste CD. Maar met zo'n achternaam gaan er vast makkelijker studiodeuren open dan wanner het Jennifer Jansen of De Vries was geweest.

Meestal struint de dochter door de kledingkast van haar moeder. Bij prinses Maxima is dat andersom. Al meerdere malen werd mams Carmen in kledingstukken van Maxima gespot. Ook de kersverse prinses Kate van Engeland ruilt met haar moeder. Zo zien we Carole Middleton met een opvallend hoedje waarmee Kate eerder schitterde. Ook leende ze graag een rood kanten cocktailjurkje van haar beroemde dochter. Of moeder Carmen de laatste aankopen van haar Maxima wil afdragen is de vraag. Onze prinses werd gespot in een online gekochte confectie avondjurk van Halston van nog geen € 400,-, een rode cape van Zara van € 100,- en een blouse van Massimo Dutti van € 70,-.

The Saunders Family

Hoe zal de Kerst van de familie Saunders er uit zien, vraagt Party zich af. Dean heeft verkering met styliste Jamie. Maar de jongste broer heet ook Jamie. En zowel vader als broer heten Ben. Dus aan de Kerst-dis zal heel wat verwarring ontstaan. Wellicht zit er ook een nieuw gezicht aan de traditionele kalkoen. Privé weet te vertellen dat Ben verliefd is op niemand minder dan Stacey Rookhuizen, jurylid van X-factor. De twee zijn gespot in discotheek Jimmy Woo en het blad heeft het over 'een hete nacht'. Zakelijk zou het een mooi setje zijn, nu nog even afwachten of ze de liefde bevestigen.

Echt een grote lolbroek is René Froger niet. Hij is ijdel en houdt er niet van belachelijk gemaakt te worden. Toch houdt hij blijkbaar van een geintje. Froger heeft een nieuwe CD en liet die uitreiken door...Martin Morero! De zanger uit Gooische Vrouwen is een fout geklede, plat patende Amsterdammer die constant vreemdgaat. En het is algemeen bekend dat zijn personage grotendeels is gebaseerd op René Froger.

In het echt schijnt acteur Peter Paul Muller een beetje een nors type te zijn, maar als Martin Morero gaat hij helemaal los. Des te leuker dat hij René Froger op de hak mag nemen. In Party poseren de twee als dikke vrienden met het nieuwe schijfje. Leuk, dat beetje zelfspot bij Froger.