AMSTERDAM - Hulk Hogan heeft aan het kortste eind getrokken bij zijn scheiding van Linda. De ruim tien miljoen dollar die op de bankrekening van de het stel stond, is grotendeels naar zijn ex gegaan.

Hulk en Linda scheidden in 2007 na een huwelijk van 24 jaar.

Na twee jaar lang vechten werd in 2009 een schikking bereikt, maar de inhoud van deze overeenkomst is nu pas bekend geworden.

De Amerikaanse krant St. Petersburg Times wist de hand te leggen op de papieren, die als bewijs gelden in een nog lopende rechtszaak.

De twee hadden bij het beëindigen van hun huwelijk tien miljoen dollar in bezit. In de opgedoken documenten staat geschreven dat Linda recht heeft op het grootste gedeelte, namelijk zeven miljoen dollar. Hulk, die eigenlijk Terry Bollea heet, moet het met 'maar' drie miljoen doen.

Mercedes

De 58-jarige Hulk betaalt zijn ex bovendien een vergoeding van drie miljoen dollar voor het onroerend goed dat zij samen bezaten. Naast al het geld houdt Linda ook nog een Mercedes, Cadillac, Corvette en Rolls-Royce over aan haar 24-jarige huwelijk met Hulk. Ook blijft ze recht hebben op veertig procent van de winst van Hogans bedrijven.

De schikking is niet alleen maar slecht nieuws voor Hulk. Hij hoeft namelijk geen alimentatie aan zijn ex-vrouw te betalen.

Hogan Knows Best

Het huwelijk van Hulk Hogan en Linda liep op de klippen net nadat ze de opnames van hun realityshow Hogan Knows Best hadden beëindigd. Hulk zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van zijn dochter. De oud-worstelaar hertrouwde een jaar geleden.