AMSTERDAM - Kris Humphries onderzoekt de mogelijkheden om Kim Kardashian, de vrouw waarmee hij slechts 72 dagen getrouwd was, voor de rechter te slepen.

De basketballer heeft naar verluidt om de tafel gezeten met advocaten, omdat hij vindt dat hij meer geld zou moeten krijgen voor zijn bijdrage aan de realitysoap Kourtney & Kim Take New York.

Bovendien zou hij bezorgd zijn over de manier waarop hij geportretteerd wordt in de show en dus vrezen voor zijn imago, zo meldt New York Post donderdag.

''Kris heeft een juridisch team in de arm genomen dat zijn opties onderzoekt”, meldt een bron aan Life & Style. ''Hij meent dat zijn rol in de serie groter was dan in eerste instantie was afgesproken, dus wil hij ook meer geld zien. Maar Kris is ook bang dat hij slecht uit de verf zal komen zodra de soap uitgezonden wordt.''

Volgens geruchten zou Humphries specifiek bezorgd zijn over het deel waarin hij de beste vriend van zijn ex-vrouw, Jonathan Cheban, pest met zijn geaardheid.

Homofoob

''Jonathan is geen homo, maar Kris beschuldigt hem ervan dat wel te zijn en bekritiseert hem op een heel homofobe manier. Jonathan is erg van slag'', aldus de bron.

Een avocaat zou nu proberen te voorkomen dat de meest schokkende momenten niet worden uitgezonden, omdat de sporter beweert erin te zijn geluisd. Volgens hem was alles in scene gezet. ''Kris werd 100 procent zeker gebruikt'', zegt vader Humphries.