LONDEN - Britney Spears, Beyonce Knowles en Pink waren maandagavond alledrie aanwezig bij de wereldpremière van hun nieuwe Pepsi commercial in Londen. In de reclamespot verschijnt het damestrio als gladiator in de arena, waar Enrique Iglesias zijn oordeel over hen moet vellen. De spot heeft vele miljoenen dollars gekost.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

De dames hebben speciaal voor de gelegenheid hun versie van het Queen nummer ‘We Will Rock You’ opgenomen, onder begeleiding van Queen-leden Brian May en Roger Taylor, die ook acte de presence gaven maandag. Iglesias moest helaas verstek laten gaan.

Britney had een zwarte jas over haar strapless jurk aangetrokken, om zo niet te verrekken van de kou. Want het was waterkoud in Londen, maar ondanks dat waren er duizenden fans op het evenement afgekomen. “Deze première voor onze commercial is echt fantastisch. Het filmen van de spot was echt gaaf”, aldus Spears.

Beyonce had een bontjas over haar jurk aangetrokken, terwijl ze over de blauwe loper paradeerde. Pink had het schijnbaar niet koud en verscheen gewoon in haar jurk, dit tot veel genoegen van de Londense menigte. De reclamespot is vanaf 1 februari ook in Nederland op televisie te zien.