AMSTERDAM - Avril Lavigne is in de nacht van zaterdag op zondag op de vuist gegaan met een vrouw. Toen de vriend van de 27-jarige zangeres, realityster Brody Jenner, de kemphanen uit elkaar probeerde te halen, werd hij met een fles op zijn hoofd geslagen.

De 'catfight' vond plaats in het Hollywood Roosevelt Hotel, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Lavigne kreeg het daar aan de stok met een onbekende vrouw, waarop Jenner tussenbeide sprong. In de ontstane chaos sloeg iemand hem met een fles op zijn hoofd. Wie de klap uitdeelde is nog onduidelijk.

De beveiligers van het hotel maakten uiteindelijk een einde aan het gevecht. Zij schakelden de politie in, maar toen de agenten aankwamen was iedereen inclusief de twee ruziemaaksters al gevlogen. Alleen een aangeslagen Jenner was nog ter plaatse. Hij mocht vertrekken en kon op eigen kracht naar een ziekenhuis om zich te laten controleren.

The Hills

De 28-jarige Jenner heeft al bijna twee jaar een relatie met Lavigne. Hij is onder meer bekend van realityshow The Hills. Onlangs ging nog het gerucht dat de twee een kindje verwachten, maar dat ontkende de Complicated-zangeres.