Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Connie de kids kwijtraakt, Yo geen Bondgirl wordt, Mrs. Krabbé een boek schrijft en Max en Lex een miskoop deden. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Waar waren pa en ma Smit, toen zanger Jan ereburger werd van Volendam? In Weekend vertelt een bron dat de ouders van de zanger boos zijn op hun zoon. Jan nam zijn vader in dienst, maar het werk stopte. Paps vond wel een andere baan, maar is goed nijdig op Jan.

Volgens het blad is het zelfs maar de vraag of Jans ouders bij zijn huwelijk zullen zijn over twee weken. Toch deed Weekend even navraag over de afwezigheid. En wat bleek: vader Ruud moest werken terwijl moeder Gerda op de kinders van Jan paste. Helemaal geen ruzie dus. Jan was trouwens erg blij met zijn onderscheiding. Alleen The Cats werden ooit tot ereburger van Volendam benoemd, en dat was ‘toen de leden allemaal zo’n beetje in de zestig waren,’ aldus Jan.

Bye bye Mimi

Connie Breukhoven lijkt haar kleinkinderen kwijt te raken. De rechter besliste dat de kids van dochter Constanza weer naar hun ouders terugkunnen. Constanza is inmiddels zo kwaad op haar moeder dat ze zich Amanda laat noemen en een boos boek over haar ouders heeft geschreven. Connie is erg verdrietig en heeft natuurlijk een advocaat op de zaak gezet. Toch lijkt ze de strijd -ondanks haar miljoenen- deze keer te verliezen. Kinderen horen bij hun ouders, is de stelregel. En daar kan zelfs rijke ‘Mimi’ met haar mooie huis, nanny en dure kleertjes niks aan veranderen.

Nog niet in de roddelbladen, maar al wel bekend: Yolanthe Cabau wordt geen Bond-meisje. De voetbalvrouw liet doorschemeren te azen op de filmrol van 007-girl. Ze had zich opgegeven bij een Amerikaans bureau, dat haar wel een kansje gaf. Wesley was al apetrots op zijn knappe vrouw en pochte dat zij wel eens beroemder kon worden dan hij, maar helaas. Een pittige Francaise en een knappe negerin gaan er met de rollen vandoor. Jammer voor Yo.

Blote Britt

‘Fucking Vet’ Britt Dekker baalde behoorlijk dat haar foto’s voor Playboy zijn uitgelekt. Maar ja, dat is een risico van het vak. Met dat vak is de blondine serieus bezig, lezen we in Weekend. Het blad vraagt of ze wel eens drugs heeft gebruikt. Britt antwoord van niet: ‘Nee, als je drugs gaat gebruiken ben je 16 jaar en toen ging ik alleen met paardenmeisjes om. Om nu nog drugs te gaan gebruiken zou niet handig zijn in verband met mijn carrière’. Paardenmeisjes snuiven blijkbaar liever mest en hooi. En Britt wil zo graag doorbreken en een ster worden, dat ze daarvoor zonder drugs in haar blootje gaat staan.

Je zou denken dat ‘slankgoeroe’ Sonja Bakker niet echt meer hot news is. Haar boeken waren een razend succes, maar inmiddels is half lijnend Nederland alweer op een ander dieet overgestapt. Toch vindt Story het nodig om vier volle pagina’s aan haar te besteden. Lange tijd ging het gerucht dat ze een relatie had met de veel oudere Rik Felderhof. Nu blijkt dat ze een gewone vent heeft, ene Jan. Nou ja gewoon, hij is officieel nog getrouwd en woont op Ibiza. Maar de twee poseren tortelend voor de camera en stralen van verliefdheid. Leuk, maar niet zo leuk dat we er vier pagina’s naar hoeven te kijken.

Mrs. Martijn

Het moet niet gekker worden...Nu gaat Amanda Krabbé een boek schrijven. Maar wat heeft ‘de vrouw van Martijn‘ ons dan te vertellen? Volgens mevrouw Krabbé heeft ze de laatste tijd veel geleerd over zichzelf en wil ze dit met andere vrouwen delen. Amanda voer vier maanden mee op een boot om walvissen te redden en kon daar veel nadenken, zegt ze in Story. Haar relatie zit in het slop en Amanda ging diverse keren vreemd.

Ook Martijn stortte zich vol drank en drugs op ene Tessa, die hem aanklaagde wegens verkrachting en mishandeling. Verder poseerde ze voor Playboy, wat haar een storm van kritiek opleverde. Ze zou te dik zijn en te lelijk. Al deze ervaringen wil Amanda nu neerpennen in een niets verhullend boek, waarin staat ‘hoe het er werkelijk aan toe ging’.

Koninklijke miskoop

Over de vakantievilla van Alexander en Maxima in Mozambique is het laatste woord nog niet gesproken. Maar over hun landgoed in Argentinië hoor je niemand. Terwijl dat juist een financiële strop is voor het prinselijk paar. De broer van Maxima heeft een restaurant op het terrein en is zwaar gedupeerd door een vulkaanuitbarsting. Dikke wolken as zijn op het land neergedaald en de natuur ziet er grijs, stoffig en triest uit.

Hier wil geen toerist meer naar toe en zeker het koninklijk koppel met hun dochtertjes niet. Voor 2,7 miljoen kochten Max en Lex er een ranch om daar lekker vakantie te gaan vieren. Maar met de actieve vulkanen vlakbij, blijft het vast niet bij deze ene uitbarsting.