AMSTERDAM - Als Gordon optreedt met zijn groep Los Angeles, the Voices wordt de zanger erg emotioneel.

"Het is elke keer weer vechten tegen de tranen bij mij, het is echt belachelijk", vertelt Gordon. "Het leuke is dat we elkaar dan onderling aankijken, we zijn zo trots op elkaar."

De zanger raakt regelmatig afgeleid als hij met de andere vier bandleden op het podium staat. "Peter stond laatst zo mooi te zingen, toen vergat ik mijn tekst. Het bijzondere van deze groep is dat wij de emoties doorgeven. Als je ziet hoeveel fans wij hebben gekregen het afgelopen jaar, dat is bizar", zegt de 43-jarige Gordon trots.

'Bonje'

Gordon heeft zijn tranen wel eens de vrije loop gelaten tijdens het zingen. "Dat gebeurt wel eens. Maar dat geeft niet. Meestal is er een ontlading tijdens de avond zelf. En als ik thuiskom heb ik het alweer een plek gegeven. Het leven gaat zo snel voorbij dus we proberen echt te genieten."

De zanger heeft naar eigen zeggen een goede band gekregen met collega's Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes. "Dit zijn mijn broers waar ik geen ruzie mee heb", grapt Gordon. "Met je gewone familie heb je toch altijd bonje?"

Los Angeles, the Voices werd anderhalf jaar geleden opgericht door Gordon. De groep heeft zich ingeschreven voor het Nationaal Songfestival van volgend jaar. Vrijdag werd bekend dat de groep wordt begeleid door het Britse management William Morris. Los Angeles, the Voices hoopt op een internationale doorbraak.