AMSTERDAM - Tatjana wil voorlopig niet trouwen met haar vriend Peter Mijnen. De 48-jarige presentatrice kreeg een maand nadat ze voor Mijnen viel al een aanzoek, maar vond het nog te vroeg.

De twee leerden elkaar kennen tijdens het datingprogramma Wie Kiest Tatjana?

"Peter werd op dat moment waarschijnlijk overmand door verliefdheid en zei dat hij dolgraag met me wilde trouwen en een gezinnetje met me wilde stichten", vertelt Tatjana aan het AD.

Hoewel ze het aanzoek 'romantisch en goedbedoeld' vond, kwam het voor de blondine te vroeg. "Als je elkaar nog geen maand kent, ga je zo'n officiële verbintenis natuurlijk nog niet aan." Of Mijnen ook daadwerkelijk op zijn knieën ging, laat Tatjana in het midden.

Tatjana kent haar vriend inmiddels ongeveer een halfjaar, maar van trouwplannen is nog altijd geen sprake. "Dat zit er voorlopig niet in", vertelt ze.

Nieuw programma

"Een boterbriefje is ook niet nodig om onze relatie officieel te maken. Het gaat hartstikke goed en momenteel heb ik het erg druk met andere dingen." Ze werkt onder meer aan een podiumshow en is met Peter van der Vorst bezig met een nieuw televisieprogramma, met als werktitel Op Zoek Naar de Nieuwe Tatjana.